2009 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Katiniška ramybė


Tikriausiai tiems, kurie niekada neaugino ūsuoto murkiančio pūkų kamuoliuko, sunku suprasti, kas yra rytinis pasibaksnojimas nosimis, priešpietinis glaustymasis apie kojas, bendras pietų miegas, pavakario slėpynių žaidimai, vakarinis murkimas į ausį ar naktinis miego sergėjimas greta kojų. Greičiausiai tokiems žmonėms taip pat dar neteko išgirsti džiaugsmingo miauktelėjimo grįžus namo po sunkių dienos darbų arba patirti užburiančios ramybės glostant savo murklį.



Visiems, kuriems dar nepažįstami aukščiau aprašyti džiaugsmai, linkiu, kad tokia laimė neaplenktų ir jų namų, o tiems, kuriems tai - jau kasdieniai malonumai, siūlau žvilgtelėti į keletą idėjų, kaip sukurti savo augintiniui stilingus ir jaukius namus ar vietą poilsiui.






Na, ir pabaigai, linkėjimai nuo tikriausiai pačio šauniausio katino Broniaus. :)


2 komentarai:

  1. Tiesą pasakius, net nežinau, kaip apibūdinti tą pirmąją foto.. Man ji sukelia neišpasakyto mąsto mielumo ir jaukumo jausmus.. ;))

    O katino Broniaus žvilgsnis veikia raminamai..;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. LietingaDiena, man tai tikriausiai visos katės asocijuojasi su meilumu ir jaukumu, bet ypatingai, žinoma, Bronius, kuris šiaip jau dažniausiai būna velnias ėriuko kailyje :)

    AtsakytiPanaikinti